Een strategische partner voor de toekomst?

Een importeur (automotive) heeft ATW gevraagd om een scan uit te voeren bij één van haar dealers. ATW heeft hiervoor de Business Accelerator Scan ingezet. Hierbij zijn de belangrijkste topics waar naar wordt gekeken: de organisatie,  haar positie in de markt, de financiële kengetallen en de interne processen. De uitkomsten geven inzicht in het verbeterpotentieel op alle gebieden.

De aanleiding voor de scan was dat de importeur inzicht wilde krijgen in de kwaliteit van de organisatie en of de betrokken dealer ook voor de toekomst de juiste partner is. Na een kort en intensief traject waarin we op de drie belangrijkste topics hebben ingezoomd, hebben we een rapport opgesteld waarin alle analyses, interviews en aanbevelingen zijn opgenomen. Uit de scan bleek dat de dealer nog voldoende potentieel heeft om te groeien in omzet en rendement. We hebben in het rapport de quick-wins en het potentieel in rendement opgesteld en onze aanbevelingen uit de scan  gegeven. Het rapport heeft het management geholpen bij het implementeren van de maatregelen die uiteindelijk ook hebben geleid tot een betere performance in sales én aftersales.

Onno Adriaanse
Business Consultant | Owner
Cases

Bekijk onze cases


Overname Visscher PGH Culemborg en Tiel
Na het begeleiden van de overname van Visscher PGH Gorinchem door de Amega Groep, heeft…
Sales-Boost bij 5 Vestigingen - Terwolde Renault
Emil Frey Nederland ervaarde dat een van de merken achterbleef in zijn performance betreffende de…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact