Business Consultant | Partner
Wilbert Stevens

"Een ondernemer te mogen helpen de opties helder te krijgen en het voorkeursscenario daarna in realiteit om te zetten, wakkert bij mij de passie aan om me daar volledig voor in te zetten."


Als zoon van een merkdealer kan je zeggen dat Wilbert tussen wielen geboren is; de branche is hem met de paplepel ingegeven. Gedurende zijn carrière heeft hij in verschillende landen expertise opgebouwd als fabrikant, importeur, dealer en extern consultant bij diverse Europese en Aziatische merken, en kan zich daardoor als geen ander verplaatsen in de belangen die tussen betrokken partijen spelen. Door Wilberts communicatieve en diplomatieke vaardigheden op alle niveaus te kunnen communiceren kan hij zowel bij directies als op uitvoerend niveau draagvlak creëren voor zakelijk wenselijke ontwikkelingen, ook in deze tijden van disruptie. Als mediator beschikt hij over vaardigheden om naar een win-win oplossing te laten zoeken wanneer de situatie daarom vraagt.

 

“Gedurende de afgelopen jaren is gebleken dat het door allerlei omstandigheden steeds lastiger wordt om de continuïteit in het dealer- of universele garagebedrijf veilig te stellen. Daarom worden veel verschillende vervolgstappen overwogen: operationeel ingrijpen, reorganiseren, overdracht aan een volgende generatie, bundeling van krachten met een gelijkgestemde of realiseren van  schaalvergroting. Een ondernemer hierin te mogen helpen zijn/haar opties helder te krijgen en het voorkeursscenario daarna in realiteit om te zetten wakkert bij mij de passie aan om me daar volledig voor in te zetten.”

 

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact