Business Coach | Partner
Wouter Uijtenhoorn

"Als mensen en teams goed functioneren, worden doelstellingen geen doel op zich maar vanzelf het resultaat!"


Met meer dan 30 jaar sales- en aftersaleservaring in de (auto)retail is Wouter een echte verkoopspecialist. In de loop der tijd heeft hij zich ontwikkeld van verkoper via salesmanagement tot verkoop-, vestigings- en regiodirecteur. Hierdoor begrijpt Wouter als geen ander welke impact veranderingen op alle lagen binnen een organisatie kunnen hebben. Daarnaast is hij in staat om op allerlei niveaus met mensen te communiceren. Wouter is onder meer eindverantwoordelijk geweest voor clusters van autodealerbedrijven van diverse volumemerken (Ford – Peugeot – Citroën – Fiat/Alfa Romeo/Lancia – Chevrolet). Hij heeft veel ervaring in veranderingsprocessen en reorganisaties.

“Ik ben ervan overtuigd dat mensen excelleren als ze kunnen doen waar zij goed in zijn. Dat komt niet alleen henzelf, maar ook het team en de organisatie ten goede. Ik ben een echte aanjager die op basis van vertrouwen en duidelijke communicatie het beste uit mensen en teams weet te halen. Want als mensen en teams goed functioneren, worden doelstellingen geen doel op zich maar vanzelf het resultaat. De uitdagingen van opdrachtgevers vertalen in oplossingen en deze vervolgens verankeren in de organisatie; daar krijg ik energie van!“

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact