Cash- en Creditmanagement

 

Al uw plannen en ideeën zijn te vertalen in financiële getallen en hebben een impact op het werkkapitaal van uw bedrijf. Een investering, de vertraagde levering van inkopen, de introductie van een nieuwe productlijn of het later ontvangen van debiteuren hebben invloed op uw werkkapitaal. Heeft u een goed inzicht in knelpunten en oorzaken? Welke rapportages gebruikt u en zijn deze bruikbaar voor het signaleren van risico’s, knelpunten en kansen?

Het gevolg van strategische keuzes is vaak dat u hiervoor meer werkkapitaal nodig heeft. ATW heeft een goede track record en beschikt over ervaren adviseurs waardoor we u ontzorgen en meer inzicht geven in de financiële situatie van uw bedrijf. Wij hebben veel ervaring met het optimaliseren van stuurinformatie en het inzichtelijk maken van risico’s en kwetsbaarheden.

Diensten

Bekijk onze diensten


Overname, fusies en verkoop van bedrijven
Of het nu gaat om een verkoop, een fusie, een buy-out of de aankoop van een bedrijf: het is altijd een beslissing met ingrijpende gevolgen voor alle stakeholders. ATW begeleidt…
Automotive Scan
De Automotive Scan Veel dealerbedrijven zitten in een lastige situatie. De markt is verschoven van particulier naar zakelijk en een steeds groter deel van het verkoopproces vindt online plaats. De…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact