Organisatie-ontwikkeling

 

Elke organisatie is onderhevig aan veranderingen in de markt en haar (in)directe omgeving. Het is mogelijk dat de bestaande strategie niet meer aansluit bij de ontwikkelingen in de markt. ATW is een eigenwijs en resultaatgericht adviesbureau en heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van nieuwe strategieën. Dat betekent dat we altijd kijken naar de toekomst van het bedrijf, de medewerkers en de klanten, met als uitgangspunt het resultaat te verbeteren.

Hoe doen we dat?

De consultants van ATW hebben ervaring in het aansturen van organisaties en nemen deze opgedane kennis en expertise mee in hun aanpak. Hierdoor zijn we in staat om in korte tijd een analyse te maken van uw organisatie en haar positie in de markt. Onze Automotive Scan kan daarbij onderdeel uitmaken van het plan van aanpak.

Waar staat u over 3 jaar?

Anticipeer op de toekomst en denk met ons vooruit. Verandering is namelijk de enige constante. Daarom kijken we met u vooruit op de middellange termijn. In deze blik in de toekomst focussen we op de veranderingsbereidheid binnen uw bedrijf en naar het businessmodel.  We doen dit met een focus op resultaat en het borgen van continuïteit.

Diensten

Bekijk onze diensten


Overname, fusies en verkoop van bedrijven
Of het nu gaat om een verkoop, een fusie, een buy-out of de aankoop van een bedrijf: het is altijd een beslissing met ingrijpende gevolgen voor alle stakeholders. ATW begeleidt…
Automotive Scan
De Automotive Scan Veel dealerbedrijven zitten in een lastige situatie. De markt is verschoven van particulier naar zakelijk en een steeds groter deel van het verkoopproces vindt online plaats. De…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact