Reorganisatie

 

Een reorganisatie kan wenselijk of nodig zijn bij bijvoorbeeld veranderende marktomstandigheden, toekomstverwachtingen of de groei van het bedrijf. Daarnaast kan ook het downsizen van de business of het verminderen van kosten een aanleiding zijn om te gaan reorganiseren. Met een aangepaste structuur kan uw bedrijf zich weer volledig focussen op de toekomst. Daarom is het belangrijk om de reorganisatie in één keer goed uit te voeren.

Verschillende specialismen

Het adviseren in reorganisatievraagstukken vraagt om kennis en expertise van verschillende disciplines. Deze heeft ATW in huis: onze adviseurs hebben zich gespecialiseerd in het optimaliseren van financiële en commerciële vraagstukken en weten wat er nodig is om je aan te passen aan de huidige marktontwikkelingen. Ons advies is altijd gericht op het verbeteren van de winstgevendheid en continuïteit.

 

Diensten

Bekijk onze diensten


Automotive Scan
De Automotive Scan Veel dealerbedrijven zitten in een lastige situatie. De markt is verschoven van particulier naar zakelijk en een steeds groter deel van het verkoopproces vindt online plaats. De…
Sales-Boost
Staat de verkoop van nieuwe auto’s bij u onder druk? We spreken veel dealers die het lastig vinden om juist nu proactief nieuwe en bestaande klanten te bellen voor een…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact