Overname, fusies en verkoop van bedrijven

Of het nu gaat om een verkoop, een fusie, een buy-out of de aankoop van een bedrijf: het is altijd een beslissing met ingrijpende gevolgen voor alle stakeholders.
ATW begeleidt en adviseert kopers of verkopers vanaf de eerste oriëntatie tot en met de definitieve overdracht van het bedrijf. Het creëren van de denkbeeldige brug tussen beide partijen is daarin onze uitdaging. Daarbij houden we oog voor de persoonlijke aspecten van een bedrijfsoverdracht; we zijn altijd op zoek naar de balans tussen ratio en emotie.

Of u nu nadenkt over een opvolging, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of bewust bezig wilt zijn met het creëren van waarde voor uw organisatie; ons advies werkt.

Succesvolle toekomst

Voorafgaand aan een adviestraject gaat ATW altijd met u in gesprek om het proces goed voor te bereiden Onze kennis en jarenlange ervaring helpen u bij het maken van een weloverwogen en juiste beslissing. Ons team kent niet alleen de markt en de laatste ontwikkelingen, maar ook de mentaliteit en emoties die bij het ondernemerschap horen. Dat zorgt ervoor dat we u optimaal adviseren én begeleiden tijdens het gehele traject. Een succesvolle toekomst voor de stakeholders en de onderneming staat voor ons centraal.

Diensten

Bekijk onze diensten


Automotive Scan
De Automotive Scan Veel dealerbedrijven zitten in een lastige situatie. De markt is verschoven van particulier naar zakelijk en een steeds groter deel van het verkoopproces vindt online plaats. De…
Sales-Boost
Staat de verkoop van nieuwe auto’s bij u onder druk? We spreken veel dealers die het lastig vinden om juist nu proactief nieuwe en bestaande klanten te bellen voor een…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact