Interim Management

Continuïteit is het fundament onder iedere onderneming: op commercieel, financieel en administratief vlak. Om deze continuïteit te waarborgen is een team van ervaren medewerkers nodig. Als deze ervaring tijdelijk ontbreekt vanwege plotselinge uitval, een langdurig zieke of andere omstandigheden, biedt een ervaren interimmanager van ATW uitkomst.

ATW heeft ervaren professionals in huis, die snel en tijdelijk inzetbaar zijn. Zo bieden wij managementoplossingen voor bedrijven, die behoefte hebben aan tijdelijke versterking op het gebied van management en consultancy. We kunnen u onder meer bijstaan bij het tijdelijk vervangen van key mensen in uw bedrijf. Tevens kunt u ons inzetten voor het managen van één of meerdere project.

Klappen van de zweep

De interimmanagers van ATW zijn niet alleen deskundig binnen hun eigen vakgebied, maar ook professionals die veel vlieguren hebben gemaakt als salesmanager, vestigingsdirecteur, commercieel manager of de directie hebben gevoerd over een (grote) holding. Kortom: mensen die het klappen van de zweep kennen, die net als u de druk ervaren hebben om te presteren en die de dagelijkse beslommeringen van het aansturen van een team als geen ander kennen. Onze professionals zijn tevens ervaren coaches en zetten dit in om makkelijk de verbinding met een team, afdeling of bedrijfsonderdeel te maken en draagvlak te creëren. Onze manier van werken werkt.

Projectbasis

Interim Management kan door ons op projectbasis worden uitgevoerd, zodat uw organisatie flexibel blijft. Dit is altijd maatwerk, doelgericht en resultaatgericht. Met onze uitgebreide ervaring, groot netwerk en lijst met referenties bieden wij voor vrijwel ieder vraagstuk een op maat gesneden managementoplossing.

Diensten

Bekijk onze diensten


Overname, fusies en verkoop van bedrijven
Of het nu gaat om een verkoop, een fusie, een buy-out of de aankoop van een bedrijf: het is altijd een beslissing met ingrijpende gevolgen voor alle stakeholders. ATW begeleidt…
Automotive Scan
De Automotive Scan Veel dealerbedrijven zitten in een lastige situatie. De markt is verschoven van particulier naar zakelijk en een steeds groter deel van het verkoopproces vindt online plaats. De…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact