(Her)financiering

 

Heeft u behoefte aan een nieuw werkkapitaal, gaat u investeren of plant u een overname? Een goed inzicht in de ontwikkeling van uw werkkapitaal is van levensbelang voor uw bedrijf. Goede en stabiele vermogensverhoudingen zijn key voor een succesvolle organisatie. Onze ervaring is dat dit bij veel bedrijven onderbelicht is en dat het pas een probleem wordt als er spanningen ontstaan. Bent u dan nog op tijd?

Het is vaak prettiger om te anticiperen en problemen te vermijden. Dat is effectiever en goedkoper dan pleisters plakken. Ook zonder een concrete aanleiding is het belangrijk om regelmatig te toetsen of uw huidige financieringsstructuur nog passend is en of de condities en voorwaarden nog actueel en marktconform zijn.  Wellicht zijn er bijvoorbeeld verbeteringen mogelijk op het gebied van rentetarieven, aflossingsbedragen, zekerheden en aansprakelijkheden.

Financieringsaanvraag

ATW beoordeelt uw huidige financiering en voorziet u van een onafhankelijk advies. Denk bijvoorbeeld aan een grotere flexibiliteit, betere aansluiting op de organisatie en/of verlaging van de financieringslasten.

Wanneer u werkkapitaal nodig heeft stellen we samen met u een doordacht financieringsmemorandum op om de kans op succes te vergroten. Dankzij ons grote financiële netwerk en ervaring met kredietverstrekking zijn wij in staat om het proces van uw (her)financiering te versnellen.

Onze aanpak

Vanuit een kritische, onafhankelijke houding gaan we op zoek naar de optimale (her)financiering voor uw onderneming. Daarbij letten wij uiteraard op uw wensen, de gestelde eisen door de financiers en uw forecast.

Diensten

Bekijk onze diensten


Automotive Scan
De Automotive Scan Veel dealerbedrijven zitten in een lastige situatie. De markt is verschoven van particulier naar zakelijk en een steeds groter deel van het verkoopproces vindt online plaats. De…
Sales-Boost
Staat de verkoop van nieuwe auto’s bij u onder druk? We spreken veel dealers die het lastig vinden om juist nu proactief nieuwe en bestaande klanten te bellen voor een…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact