SalesBoost bij overname rayon / start nieuwe vestiging

Een van de grotere autodealerholdings met verschillende merken heeft in samenwerking met een importeur Advice That Works gevraagd om een Sales-Boost voor dat merk te houden om de positie in het rayon uit te bouwen en te verstevigen. Een aantal vestigingen binnen het rayon was destijds recent gestart met de verkoop van het betreffende merk en heeft een beperkte klantenportefeuille.

 

Na het opzetten van een marketingcampagne door de marketing afdeling, is Wouter gestart met het begeleiden van een Sales-Boost op 5 vestigingen. Door actief en één op één met de verkopers en hun verkoopleider aan de gang te gaan is er veel tijd en energie gestoken in het benaderen en naar de showroom krijgen van met name nieuwe klanten voor dit bedrijf.  Wouter verzorgde na ieder bezoek aan elke vestiging een rapportage van de verrichte inspanningen en effectiviteit hiervan op vestigings- en verkopersniveau. De verkoopleiders op de vestiging konden hiermee dan in de tussenliggende periode mee aan de gang door hier goed op sturen. Tijdens de bezoeken van Wouter op de vestigingen kon elke verkoper gericht en ‘on the job’ ondersteund worden op de zaken die aandacht nodig hadden, om zodoende elke verkoper extra orders te laten verkopen.

 

De Sales-Boost heeft niet alleen tijdens de looptijd veel extra geschreven orders opgeleverd, maar heeft ook de naamsbekendheid van de dealer in zijn rayon enorm verhoogd hetgeen nu duidelijk waarneembaar is in het aantal werkplaats- en showroombezoeken voor het nieuwe merk.

Cases

Bekijk onze cases


Amega neemt Kia-dealerschap over in Sliedrecht van Van der Linden
Maandag 18 maart – De Amega Groep, de zevende grootste dealerholding in Nederland, neemt het…
Knoop Autobedrijven neemt Mazda-activiteiten over van Autobedrijf Cluistra
Knoop Autobedrijven heeft per april 2024 de Mazda-activiteiten overgenomen van Autobedrijf Cluistra in Nieuwegein. Knoop…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact