Overname Autobedrijf van der Burgh door Amega Groep

Na het begeleiden van een aantal succesvolle overnames voor de Amega Groep heeft de directie van Amega Onno Adriaanse gevraagd om de overname van Autobedrijf van der Burgh vanaf de eerste kennismaking tot aan de closing te begeleiden en af te ronden. “Na verkennende gesprekken met directie van Autobedrijf van der Burgh, kwamen we al snel tot de conclusie dat beide bedrijven uitstekend bij elkaar passen”. Daarnaast was de geografische fit goed en paste het merk ook bij de ambities van de Amega Groep om verder te groeien met uitbreiding van de merken in de regio.

 

Autobedrijf van der Burgh is sinds 1984 dealer voor Ford en het dealerbedrijf heeft vestigingen in Maasdam en Brielle. Naast het dealer schap Ford in Maasdam, exploiteert het bedrijf ook een Tank & Wasstation. Door het overnemen van Autobedrijf van der Burgh versterkt Amega haar positie in de Hoeksche Waard en breidt ze haar portfolio in merken voor haar zakelijke klanten verder uit. Ford beschikt over modellen die zowel in het personen- en bestelwagensegment goed liggen en dit beidt kansen voor beide organisaties.

 

Onno Adriaanse kijkt terug op een succesvolle overname waarbij beide partijen op een prettige manier de gesprekken en onderhandelingen hebben gevoerd. Dit heeft geresulteerd in een overname die terugwerkend vanaf 1 januari 2022 is afgerond.

 

Cases

Bekijk onze cases


Overname Nederlof & Partner door schademanagementbedrijf CED
Per 24 maart 2023 heeft CED Nederland de activiteiten van expertise- en taxatiebureau Nederlof en…
Overname Visscher PGH Culemborg en Tiel
Na het begeleiden van de overname van Visscher PGH Gorinchem door de Amega Groep, heeft…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact