Business Consultant | Owner
Onno Adriaanse

"De dagelijkse business zorgt er echter vaak voor dat je onvoldoende toekomt aan het maken van de juiste keuzes"


Goede ondernemers met veel ervaring ontwikkelen vaak een eigen kijk op hun onderneming. Zij weten precies wat er speelt. De dagelijkse business zorgt er echter vaak voor dat je onvoldoende toekomt aan het maken van de juiste keuzes. Het gevolg hiervan is vaak dat dit leidt tot teruglopende omzetten en marges, met een neerwaartse spiraal tot gevolg. Persoonlijk zet ik mijzelf in bij mijn relaties om deze negatieve ontwikkeling te voorkomen of om deze positief om te buigen. Altijd met het gewenste resultaat.

Graag leg ik de focus op het verbeteren van bedrijven en hun management. Het motiveren en inspireren van mensen en het ontwikkelen van het potentieel en zelfbewustzijn zijn voor mij de basis voor het verbeteren van de business. Projectmatig werken wij structureel voor een aantal top 100 bedrijven die werkzaam zijn binnen wholesale en retail. Daarbij werk ik vooral op het strategisch- en conceptueel management- en directieniveau.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het aansturen en veranderen van verschillende bedrijven in retail en wholesale in de automotive, werk ik altijd in teamverband om de gewenste veranderingen door te voeren en met name te borgen. Alleen op die manier is continuïteit gewaarborgd en genereren we betere rendementen, ook in de komende jaren.

Daarbij kijk ik niet alleen naar het financiële resultaat, maar vooral ook of uw klanten en uw organisatie beide in een win-win situatie komen. Duurzame verandering met een blijvend beter resultaat tot gevolg.

Er zijn verschillende manieren om met mij vanuit Advice That Works samen te werken. Ik richt mij op projecten waarbij behoefte is aan strategisch advies, interim management en adviseur van directies in het ontwikkelen van new business en het verbeteren van de performance van organisaties

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact