Overname Visscher PGH Culemborg en Tiel

Na het begeleiden van de overname van Visscher PGH Gorinchem door de Amega Groep, heeft Onno Adriaanse ook de overname van de vestigingen Culemborg en Tiel van Visscher PGH door Mulders mogen begeleiden. De overname sluit aan bij de ambities en groei die Wouter Mulders wil gaan realiseren. Mulders Autobedrijf wordt door de overname de Stellantis Business partner voor de merken Opel, Peugeot en Citroën.

De dealeractiviteiten van Peugeot en Citroen worden ondergebracht op de bestaande locaties van Mulders in Culemborg en Tiel.

We danken de directie van Mulders Autobedrijf voor het begeleiden van deze overname en kijken terug op een plezierige samenwerking. De overname sluit aan bij de netwerkstrategie van Stellantis en de wens van Wouter om meerdere merken te voeren, naast het dealer schap van Opel. Mulders heeft een sterke regionale positie in de markt en door de overname zal het aanbod en diensten verder worden uitgebreid.

We wensen de medewerkers van Mulders Autobedrijf veel succes en een mooie toekomst als Stellantis partner.

"Wij zijn via een zeer goede automotive relatie die reeds al verschillende trajecten succesvol had afgerond in contact gekomen met Onno; net zoals in de showroom is ook hier de beste reclame mond op mond reclame." "Onno heeft het aankoopproces snel doorgrond en de voor mij belangrijke zaken uitgefilterd. De business case na overname niet uit het oog verloren en uiteindelijk een voor alle partijen goede deal gemaakt. Onno heeft zichzelf meer dan bewezen in een voor mij zeer belangrijke deal. Wij blijven dan ook graag gebruik maken van de diensten van Onno en ATW."
Wouter Mulders
General manager / owner @ Mulders Autogroep
Cases

Bekijk onze cases


Sales-Boost bij 5 Vestigingen - Terwolde Renault
Emil Frey Nederland ervaarde dat een van de merken achterbleef in zijn performance betreffende de…
Overname Visscher PGH Gorinchem door Amega groep / Mulder Automotive
Nadat Onno in 2018-2019 de verkoop van Mulder Automotive Groep aan de Amega Groep mocht…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact