Overname Visscher PGH Culemborg en Tiel

Na het begeleiden van de overname van Visscher PGH Gorinchem door de Amega Groep, heeft Onno Adriaanse ook de overname van de vestigingen Culemborg en Tiel van Visscher PGH door Mulders mogen begeleiden. De overname sluit aan bij de ambities en groei die Wouter Mulders wil gaan realiseren. Mulders Autobedrijf wordt door de overname de Stellantis Business partner voor de merken Opel, Peugeot en Citroën.

De dealeractiviteiten van Peugeot en Citroen worden ondergebracht op de bestaande locaties van Mulders in Culemborg en Tiel.

We danken de directie van Mulders Autobedrijf voor het begeleiden van deze overname en kijken terug op een plezierige samenwerking. De overname sluit aan bij de netwerkstrategie van Stellantis en de wens van Wouter om meerdere merken te voeren, naast het dealer schap van Opel. Mulders heeft een sterke regionale positie in de markt en door de overname zal het aanbod en diensten verder worden uitgebreid.

We wensen de medewerkers van Mulders Autobedrijf veel succes en een mooie toekomst als Stellantis partner.

Cases

Bekijk onze cases


Amega neemt Kia-dealerschap over in Sliedrecht van Van der Linden
Maandag 18 maart – De Amega Groep, de zevende grootste dealerholding in Nederland, neemt het…
Knoop Autobedrijven neemt Mazda-activiteiten over van Autobedrijf Cluistra
Knoop Autobedrijven heeft per april 2024 de Mazda-activiteiten overgenomen van Autobedrijf Cluistra in Nieuwegein. Knoop…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact