Overname Visscher PGH Culemborg en Tiel

Na het begeleiden van de overname van Visscher PGH Gorinchem door de Amega Groep, heeft Onno Adriaanse ook de overname van de vestigingen Culemborg en Tiel van Visscher PGH door Mulders mogen begeleiden. De overname sluit aan bij de ambities en groei die Wouter Mulders wil gaan realiseren. Mulders Autobedrijf wordt door de overname de Stellantis Business partner voor de merken Opel, Peugeot en Citroën.

De dealeractiviteiten van Peugeot en Citroen worden ondergebracht op de bestaande locaties van Mulders in Culemborg en Tiel.

We danken de directie van Mulders Autobedrijf voor het begeleiden van deze overname en kijken terug op een plezierige samenwerking. De overname sluit aan bij de netwerkstrategie van Stellantis en de wens van Wouter om meerdere merken te voeren, naast het dealer schap van Opel. Mulders heeft een sterke regionale positie in de markt en door de overname zal het aanbod en diensten verder worden uitgebreid.

We wensen de medewerkers van Mulders Autobedrijf veel succes en een mooie toekomst als Stellantis partner.

Cases

Bekijk onze cases


Overname Autobedrijf van der Burgh door Amega Groep
Na het begeleiden van een aantal succesvolle overnames voor de Amega Groep heeft de directie…
Overname Visscher PGH Gorinchem door Amega groep / Mulder Automotive
Nadat Onno in 2018-2019 de verkoop van Mulder Automotive Groep aan de Amega Groep mocht…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact