Overname Nederlof & Partner door schademanagementbedrijf CED

Per 24 maart 2023 heeft CED Nederland de activiteiten van expertise- en taxatiebureau Nederlof en Partner overgenomen. De overname sluit aan bij de wens van de directie van Nederlof en Partner om de krachten te bundelen met een sterke partij die actief is in Nederland. Nederlof en Partner is gespecialiseerd in de expertise-dienstverlening Mobility en Property en dat sluit aan bij de aan bij de ambitie van CED Nederland om hierin verder te groeien.

Advice That Works heeft de transactie namens Nederlof en Partner mogen begeleiden. Onno Adriaanse van ATW heeft de aandeelhouders van Nederlof en Partner bij gestaan in alle facetten van de overname en kijken terug op een prettige samenwerking.

“Nadat CED Nederland ons benaderde en aangaf een sterke interesse te hebben voor ons bedrijf ontstond er bij ons een beetje een gevoel van trots.
Aan de andere kant bekroop ons direct het gevoel of het wat meer nemen afstand, van iets waaraan jarenlang is gebouwd en hebt ontwikkeld tot een mooi bedrijf met bevlogen medewerkers
waarbij klanttevredenheid op nummer 1 staat, wel iets voor ons zou zijn. Wij hebben een periode van enkele maanden genomen en besloten om met CED Nederland in gesprek te gaan.
Gedurende dit proces hebben wij Onno Adriaanse van Advice That Works gevraagd ons hierin te begeleiden.
Met Onno hebben wij een aantal harde punten geformuleerd waarbij onder meer de naadloze overgang van onze huidige personeelsleden naar de nieuwe organisatie maar zeker ook de continuering van de service die onze klanten van ons gewend zijn geborgd zouden worden.
Met zijn kundige en pragmatieke aanpak heeft Onno de bedrijfsovername zorgvuldig begeleid en kunnen wij terugkijken op een prettige en succesvolle samenwerking in alle facetten van het overnameproces.”

 

 

Directie Nederlof en Partner BV

Onze dank ook aan de directie van CED Nederland voor de plezierige manier waarop we de gesprekken en onderhandelingen hebben uitgevoerd.

We wensen de directie en medewerkers Nederlof en Partner succes en een mooie toekomst onder de vleugels van CED Nederland!

 

Cases

Bekijk onze cases


Overname Autobedrijf van der Burgh door Amega Groep
Na het begeleiden van een aantal succesvolle overnames voor de Amega Groep heeft de directie…
Overname Visscher PGH Culemborg en Tiel
Na het begeleiden van de overname van Visscher PGH Gorinchem door de Amega Groep, heeft…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact