Overname Visscher PGH Gorinchem door Amega groep / Mulder Automotive

Nadat Onno in 2018-2019 de verkoop van Mulder Automotive Groep aan de Amega Groep mocht begeleiden, werd Advice That Works in 2020 benaderd door Amega Groep om de koop van Visscher PGH Gorinchem te begeleiden. De overname paste uitstekend bij de groeiambities van Mulder Automotive Groep.

We kijken terug op een succesvolle overname van de vestiging Gorinchem.  De inspanningen hebben geresulteerd in een overname die strategisch en geografisch past bij Mulder Automotive en de wens van Visscher om zijn activiteiten te verkopen aan een sterke dealerholding. We danken de directie van Amega Groep en Mulder Automotive voor het vertrouwen om deze opdracht uit te voeren en kijken terug op een plezierige samenwerking.

Lees hieronder de ervaring van Leen de Koning, Algemeen Directeur bij de Amega Groep en Tijmen Griffioen, Directeur bij Mulder Automotive.


“Nadat Advice That Works in 2019 de verkoop van Mulder Automotive aan de Amega Groep heeft begeleid, hebben we in 2021 Onno Adriaanse en zijn team gevraagd om de koop van Visscher Gorinchem te begeleiden. We hebben ATW geselecteerd omdat we zeer goede ervaringen hadden als kopende partij bij de overname van Mulder. Ook de begeleiding van de overname Visscher Gorinchem is succesvol afgerond en de samenwerking was zeer professioneel en plezierig.”

“Voor toekomstige overnames vragen we zeker Advice That Works weer om ons daarin te begeleiden.”

Leen de Koning,  Algemeen Directeur bij Amega Groep


“In 2021 kregen wij de kans om ons verzorgingsgebied uit te breiden door onze buurman Visscher PGH Autogroep in Gorinchem over te nemen. Gezien alle eerdere ervaringen stond voor alle betrokken stakeholders vast dat wij Onno Adriaanse van Advice that Works zouden benaderen om het overnameproces te begeleiden. De kennis die Onno met zijn ruime ervaring in de autobranche mee brengt is, in combinatie met zijn praktische benadering, van zeer toegevoegde waarde. Deze overname was in bepaalde opzichten complex maar mede dankzij Onno hebben wij het beoogde resultaat weten te bereiken. De betrokken houding van Onno is kenmerkend te noemen en wij hebben de begeleiding en samenwerking wederom als bijzonder fijn ervaren. “

Tijmen Griffioen, directeur van Mulder Automotive (onderdeel van Amega)


Cases

Bekijk onze cases


Overname Nederlof & Partner door schademanagementbedrijf CED
Per 24 maart 2023 heeft CED Nederland de activiteiten van expertise- en taxatiebureau Nederlof en…
Overname Autobedrijf van der Burgh door Amega Groep
Na het begeleiden van een aantal succesvolle overnames voor de Amega Groep heeft de directie…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact