Overname Visscher PGH Gorinchem door Amega groep / Mulder Automotive

Nadat Onno in 2018-2019 de verkoop van Mulder Automotive Groep aan de Amega Groep mocht begeleiden, werd Advice That Works in 2020 benaderd door Amega Groep om de koop van Visscher PGH Gorinchem te begeleiden. De overname paste uitstekend bij de groeiambities van Mulder Automotive Groep.

We kijken terug op een succesvolle overname van de vestiging Gorinchem.  De inspanningen hebben geresulteerd in een overname die strategisch en geografisch past bij Mulder Automotive en de wens van Visscher om zijn activiteiten te verkopen aan een sterke dealerholding. We danken de directie van Amega Groep en Mulder Automotive voor het vertrouwen om deze opdracht uit te voeren en kijken terug op een plezierige samenwerking.

"Nadat Advice That Works in 2019 de verkoop van Mulder Automotive aan de Amega Groep heeft begeleid, hebben we in 2021 Onno Adriaanse en zijn team gevraagd om de koop van Visscher Gorinchem te begeleiden. We hebben ATW geselecteerd omdat we zeer goede ervaringen hadden als kopende partij bij de overname van Mulder. Ook de begeleiding van de overname Visscher Gorinchem is succesvol afgerond en de samenwerking was zeer professioneel en plezierig." "Voor toekomstige overnames vragen we zeker Advice That Works weer om ons daarin te begeleiden."
Leen de Koning
Algemeen Directeur bij Amega Groep
Cases

Bekijk onze cases


Overname Visscher PGH Culemborg en Tiel
Na het begeleiden van de overname van Visscher PGH Gorinchem door de Amega Groep, heeft…
Sales-Boost bij 5 Vestigingen - Terwolde Renault
Emil Frey Nederland ervaarde dat een van de merken achterbleef in zijn performance betreffende de…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact