Verkoop meerderheidsbelang Mulder Automotive aan Amega Groep

In 2019 heeft Onno Adriaanse de verkoop van het meerderheidsbelang van Mulder Automotive aan de Amega Groep mogen begeleiden. Lees hieronder de ervaring van Kees Mulder, oprichter en mede-eigenaar van Mulder Automotive, over zijn samenwerking met Onno:

“Wij hebben in het belang van de continuïteit besloten om in 2019 na te denken over de wijze waarop wij invulling wensten te geven aan een duurzame toekomst van onze onderneming. Gezien alle ontwikkelingen in de markt, de ambities van het management en het feit dat bedrijfsopvolging vanuit mijn familie geen mogelijkheid was, zijn wij op zoek gegaan naar een platform waarbinnen de organisatie verder kon groeien.

In 2013 zijn wij voor het eerst in aanraking gekomen met strategisch-adviseur Onno Adriaanse. In datzelfde jaar heeft hij voor ons, naar volle tevredenheid, een uitgebreide bedrijfsscan uitgevoerd. In de jaren die daarop volgden is hij altijd betrokken gebleven. Het was voor ons dan ook een logische stap om Onno te benaderen voor zijn begeleiding gedurende het keuzeproces. Onno heeft ons in alle stappen uitvoerig begeleid en had, met al zijn ervaring, een hele belangrijke rol tijdens het proces.

De uitkomst was de verkoop van een meerderheidsbelang aan dealerholding Amega Groep. Ik ben Onno dankbaar voor zijn geduld, sterke strategische adviezen en zorgvuldige begeleiding. De samenwerking die na de overname met Amega volgde heeft uiteindelijk voor alle betrokken partijen tot een groot succes geleid en dat was het gemeenschappelijke doel. Een uitkomst om trots op te zijn!”

Kees Mulder, oprichter en mede-eigenaar van Mulder Automotive

Cases

Bekijk onze cases


Overname Nederlof & Partner door schademanagementbedrijf CED
Per 24 maart 2023 heeft CED Nederland de activiteiten van expertise- en taxatiebureau Nederlof en…
Overname Autobedrijf van der Burgh door Amega Groep
Na het begeleiden van een aantal succesvolle overnames voor de Amega Groep heeft de directie…

Neem contact met ons op!

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.
Contact